سه میلیون و ۳۰۰ هزار طیور در آذربایجان شرقی واکسینه شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۱۴۶۱

سه میلیون و ۳۰۰ هزار طیور در آذربایجان شرقی واکسینه شدند

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: در ۶ ماهه امسال بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار طیور بومی در روستا‌ها بر علیه بیماری نیوکاسل واکسینه شدند.

سه میلیون و ۳۰۰ هزار طیور در آذربایجان شرقی واکسینه شدند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، یحیی شیری پور روز پنجشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم دامپزشکی استان با انجام بیش از ۲۱ هزار بازدید و نمونه‌برداری در سالجاری، اقدامات موثری با هدف کنترل و پیشگیری از بیماری‌های طیور و تأمین سلامت عمومی انجام داده است.

وی گفت: کارشناسان بیماری‌های طیور در ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها نیز در این مدت با انجام هفت هزار و ۵۱۴ بازدید و نمونه‌برداری از واحد‌های پرورش طیور، نقش مهمی در ارتقاء سلامت این واحد‌ها ایفا کرده است.

وی افزود: بررسی اپیدمیولوژیک ۲ هزار و ۸۶۷ مورد از بیماری‌های تنفسی پرندگان و ۶ هزار و ۱۲۹ پایش و مراقبت از این بیماری در روستا‌ها و تالاب‌ها و همچنین ۲ هزار و ۵۵۷ پایش و مراقبت از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در واحد‌های صنعتی، نشان‌دهنده عزم جدی این اداره در مقابله با تهدیدات بهداشتی است.

شیری‌پور خاطرنشان کرد:نظارت بر واکسیناسیون واحد‌های پرورش طیور و صدور ۲ هزار و ۶۱۶ گواهی جوجه‌ریزی از دیگر اقدامات این اداره در این مدت بوده است.

وی ادامه داد: هزار و ۲۵ مورد نمونه‌برداری از واحد‌های زنبورعسل و ۳۵ نمونه‌برداری از واحد‌های پرورش کرم ابریشم نیز در این مدت ۶ ماهه توسط این اداره انجام شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار